joi, 28 ianuarie 2010

INGERII SAPTAMANII

ngerii saptamanii
Acesti îngeri ne învata sa avem încredere în noi însine, în viata si în Dumnezeu, protejati de îngerul pazitor care ne întinde o mâna peste abisul timpului si al lumii materiale. De asemenea, ei ne ajuta sa ne deschidem spre cei din jur.
Îngerii încrederii ne ghideaza fiinta profunda spre o atitudine încrezatoare asupra existentei. Atunci când suntem în defensiva, când avem tendinta sa adoptam un comportament negativ, cinic sau chiar agresiv, ei ne ajuta sa fim mai constructivi si sa dam dovada de optimism.
În primul rând acesti îngeri ne recomanda sa ne iubim pe noi însine si pe ceilalti. Cum mai putem progresa daca nu avem încredere în noi sau ne dispretuim aproapele? Trebuie sa credem în valoarea lucrurilor si a oamenilor, pentru ca frica, îndoiala, suspiciunea sa înceteze sa ne mai roada. Ca sa fim fericiti în aceasta lume si sa nu cadem prada singuratatii, trebuie sa învatam sa avem încredere si sa ne ajutam unii pe altii. Asta presupune sa ne asumam anumite riscuri - poate uneori vom fi dezamagiti, însa împlinirea noastra presupune si acest pret, pe care îl numim experienta.
Îngerii încrederii ne încurajeaza sa ascultam de întelepciunea interioara si sa fim curajosi, spre a nu ne bloca într-o imobilitate sterila, prea neîncrezatori ori prea inhibati ca sa îndraznim sa mergem mai departe. Când ne vom hotarî sa ne asumam aceste riscuri, sa ne afirmam sentimentele si sa avem încredere în ceilalti, numai atunci vom evolua si vom fi stapâni pe propria existenta.
Sa îi rugam pe îngerii încrederii sa ne ajute sa ne încredem în noi însine, sa recunoastem valoarea celor pe care viata ni-i scoate în cale si sa fim demni de încrederea pe care ceilalti ne-o acorda.
Am încredere în puterea divina a dragostei si a binelui, care ma ghideaza si ma protejeaza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu